A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Ősztől beindulhat a bokszvilág Bajnokok Ligája

World Boxing Super Series, boksz, profi boksz, ökölvívás, Muhammad Ali
World Boxing Super Series, boksz, profi boksz, ökölvívás, Muhammad Ali
Vágólapra másolva!
Forradalmi változásokra készül a bokszvilág, amennyiben sikerül megállapodni a televíziós társaságokkal, úgy akár már szeptembertől beindulhat a bokszvilág Bajnokok Ligája.

A sorozat marketingje mindenesetre nem hangzik rosszul: a legnagyobb bokszolóknak a Muhammad Ali-trófeáért kellene majd megküzdeniük egymással a világ legnagyobb stadionjaiban - csillagászati összegekért.

A Profiboksz.hu írása szerint a kezdeményezés mögött a World Boxing Super Series, illetve Kalle Sauerland áll, aki három éve dolgozik egy új profi sorozat beindításán. Az egyik legnagyobb eredménye pedig, hogy még halála előtt sikerült megnyernie Muhammad Alit, illetőleg családját annak érdekében, hogy a sorozat Ali nevével reklámozhassa magát.

Forrás: Worldboxingsuperseries.com

A négy nagy bokszszervezet (WBA, WBO, WBC, IBF) legmagasabban rangsorolt bokszolóit hívnák meg a tornára. A bokszolók egy draftolási szakasz után negyed-, majd a továbbjutók elődöntő keretében mérkőznének meg egymással. Ezt követné a májusi, döntő összecsapás az adott súlycsoportokban.

A portál szerint kezdeményezés mögött az áll, hogy profi bokszmérkőzésk nézettségi mutatói visszaestek az elmúlt években, azaz valamin mindenképpen változtatni kell. Azt azonban nem tudni, egy ilyen gigavállalkozáshoz mit szólnak majd nagy bokszszervezetek és a bokszolók egyre nagyobb hatalommal bíró menedzsmentjei?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!