Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka örömmel vette tudomásul, hogy repülőgépe késése miatt meg tudta nézni az NBA nagydöntőjének első mérkőzését. Ebben egyébként nem sok meglepő van, hiszen olimpiai bajnok úszónő rajong a kosárlabdáért, az NBA-ért és különösen LeBron Jamesért.

Az amerikai edzőtáborából hazatérő Hosszú Katinka legfrissebb Facebook-bejegyzésében mesélte el, milyen furcsán néztek rá a repülőtéren, amikor kicsattanó örömmel fogadta a hírt, hogy gépe a tervezett induláshoz képest legalább három órát késik.

– így Hosszú reakciója.

Kicsit furán nézett rám a repülőtéren a hölgy ...

Kicsit furán nézett rám a repülőtéren a hölgy amikor becsekkolásnál közölte, hogy három órát késik a repülő és én felkiáltottam örömömben, hogy 'hála égnek'!!!

Ha átvitt értelemben is, de az úszónő a FINA-nak is üzenhetett bejegyzésben: „Itt ülünk a reptéren egy TV előtt és épp Adam Silver meccs előtti sajtótájékoztatóját nézzük ahol a következő kérdés hangzott el: mit szól ahhoz, hogy a rájátszás nagyon egyértelmű volt és a két csapat (Cleveland és Golden State) dominálta a konferencia bajnokságot, ahogyan elő volt írva. Adam Silver azt válaszolta, hogy

Hosszú Katinak végül nem örülhetett, a Cleveland 113-91-re kikapott a Golden State-től, a párharc (magyar idő szerint) hétfő hajnalban folytatódik.

A szárnyaló Durant a padlóra küldte LeBront

Kevin Durant mindenkit emlékeztetett az NBA nagydöntőjének első mérkőzésén, miért is volt fontos a Golden State Warriorsnak az ő megszerzése 2016 nyarán. A Golden State hazai pályán 113-91-re legyőzte a Cleveland Cavalierst az NBA nagydöntőjének első mérkőzésén, a párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!