Aki lemaradt róla, többször is visszanézheti Babosék meccsét

tennis Square Vertical
Hungary's Timea Babos (R) and France's Kristina Mladenovic celebrate beating Russia's Ekaterina Makarova and Elena Vesnina in their women's doubles final match on day 12 of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 26, 2018. / AFP PHOTO / Greg Wood / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint pénteken hajnalban a francia Kristina Mladenovic oldalán ért el történelmi teniszsikert Babos Tímea az Ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A női párosának fináléjában az ellenfél a második kiemelt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz kettős volt. A finálét a Babos, Mladenovic duó nyerte, így az első magyar, aki döntőbe jutott a melbourne-i tornán, meg is nyerte azt.

Babos meccsét újraélvezheti, aki lemaradt róla Forrás: AFP/Greg Wood

A finálé egyórás összefoglalóját pénteken háromszor is műsorra tűzi az M4 Sport: 10.00, 15.30 és 21.45 órától lesz látható.

A 24 éves Babos vegyes párosban is érdekelt, Rohan Bopannával az oldalán játszik elődöntőt, amelyben a spanyol María José Martínez Sánchez és a brazil Marcelo Demoliner párosa lesz az ellenfél a fináléba kerülésért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!