A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNFucsovics Márton
14:00TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:30TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A négy szervezetnél is világbajnok brit nehézsúlyú profi ökölvívó Anthony Joshua júniusban először bokszol az Egyesült Államokban, ellenfele az amerikai Jarrell Miller lesz. A Big Baby becenévre hallgató amerikai nem fogta vissza magát a páros nyitó sajtótájékoztatóján.

Az összecsapást a New York-i Madison Square Gardenben rendezik, ahol kedden megtartották az első sajtótájékoztatót.

A 29 éves Joshua a Boksz Világszövetség (WBA), a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) világbajnoki övét teszi kockára. London ötkarikás aranyérmese profiként eddig csak Nagy-Britanniában lépett kötelek közé, és mind a 22 mérkőzését megnyerte, ebből 21 ért véget idő előtt (K.O./T.K.O.). A 30 éves Miller profi bokszolóként és kick-boxosként is jegyzett sportoló, ökölvívóként 24 mérkőzést vívott, egy döntetlen mellett 23 győzelmet (20 K.O./T.K.O.) aratott.

Jarrell Miller lökdösi Anthony Joshuát Forrás: AFP/2019 Getty Images/Mike Stobe

Jarrell "Big Baby" Miller nem volt tökéletes vendéglátó, rögtön lökdösődni kezdett a világbajnokkal a sajtótájékoztatón.

Miután leültek, Miller elmondta, készen áll a Joshua elleni meccsre. "Anthony Joshuával lélegzem és alszom, csak rá gondolok. A harmadik világban, Belize-ben nőttem fel, gyakran cipő sem volt a lábunkon, éheztünk. Ez az egész nem csak egy meccs, nem a pénzről szól" - mondta Miller, aki később Joshua édesanyját is szóba hozta.

Miller később is folytatta a trash-talkot, kamunak nevezte Joshuát, aki szintén nem fogta vissza magát.

"Tyson Fury hétszer küldte padlóra [edzésen]. Az egész súlycsoportban ő üt a leggyengébben. Miller egy kis p.csa, ki fogom ütni" - replikázott Joshua tőle szokatlan módon. "Az egyenesemet lenyomom a torkán. New York, nem azért jöttem, hogy a gengsztert játsszam, én tényleg kiütöm az ellenfeleimet. Ez lesz az első alkalom, hogy telt ház előtt bokszolhat, de ez is miattam van."

A meccs hosszú felvezetést kap, meglátjuk, maga a mérkőzés mennyi ideig tart majd. Joshua szerint a negyedik menetben üti majd ki kihívóját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!