A szobában szaltózva készülnek a magyar tornászok

_MagyarNemzet A11I0881.jpg a20200401_sherbmann_bianka_hz_mn Havran Zoltan 20200401 Budapest
Schermann Bianka tornász 
fotó: Havran Zoltán (HZ)
Magyar Nemzet
20200401 Budapest Schermann Bianka tornász fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Az élet átírta a női tornászok felkészülését is, ugyanis a járvány miatt csak a fővárosban lehet edzeni, így előtérbe került az otthoni munka a sportolóknál is.

„Draskóczy Imre szövetségi kapitány rendszeresen felhív, kiadja a feladatokat, ezeket megcsinálom, felveszem videóra, és elküldöm neki, így működik a munka – mondja a junior válogatott, 16 éves Medved Regina. – Nekem van itthon egy két és fél méteres gerendám, ami éppen fele a versenygerendának, de ezen is tudok edzeni, kicsit kint a kertben is, és szívesen megyek el futni. A szabadidőmben pedig nagyokat sétálok a kutyámmal, Eperkével. Én úgy vagyok beosztva, hogy hetente kétszer tudok elmenni a tornacsarnokba edzeni, vagyis sokkal ritkábban, mint ahogy megszoktam, és bizony hiányzik a régi pörgés.

Az országban bezártak a tornacsarnokok, kivéve a budapesti, központi csarnokot, ahol a női válogatott fővárosi tagjai szigorú biztonsági intézkedések mellett készülnek.

További érdekességeket és képeket a női tornászok felkészüléséről a Magyar Nemzet oldalán talál.

Szaltók a szobában, veszélyben a cicák | Magyar Nemzet

Draskóczy Imre szövetségi kapitány rendszeresen felhív, kiadja a feladatokat, ezeket megcsinálom, felveszem videóra, és elküldöm neki, így működik a munka - mondja újpesti házukban a junior válogatott, 16 éves Medved Regina. - Nekem van itthon egy két és fél méteres gerendám, ami éppen fele a versenygerendának, de ezen is tudok edzeni, kicsit kint a ...