Túlélte a hatalmas bukást a britek 11 éves olimpiai reménysége - videó

skateboarding Horizontal
(FILES) In this file photo taken on January 11, 2020 This handout photo released by the Olympic Information Services (OIS) of the International Olympic Committee (IOC) shows Sky Brown, 11 year-old British skateboarder who is set to become Britain's youngest summer Olympian at Tokyo 2020, posing at the Youth Olympic Village in Lausanne, during the 2020 Lausanne Winter Youth Olympic Games on January 11, 2020. - Eleven-year-old skateboarder Sky Brown is still targeting Olympic gold for Britain in Tokyo despite a horrific fall during training in the United States. (Photo by Nick DIDLICK / OIS/IOC / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/ OIS-IOC/ NICK DIDLICK" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
A mindössze 11 éves Sky Brown a britek legfiatalabb olimpikonja lehet, amennyiben kijut a tokiói olimpiára, ahol bemutatósportágként debütál majd a gördeszkázás. A fiatal sportoló edzés közben hatalmasat esett, de már jobban van.

Sky Brown fiatal kora ellenére már profi gördeszkás. Kaliforniában edzett, amikor egy félcső tetején nem tudta befejezni a trükköt, amit elkezdett, és nagy magasságból a földre zuhant.

Brown óriásit esett, eltört a karja és a koponyája is, helikopterrel kellett kórházba vinni. A lány már jobban van, videót is posztolt az esetről, amiben elmondja, általában nem osztja meg az eséseit, mert csak a sportága pozitív oldalára szeretné felhívni az emberek figyelmét.

„Ez volt életem legnagyobb bukása. Csak szeretném, ha mindenki tudná, jól vagyok. Visszatérek és még keményebben fogok készülni, mint eddig" – mondta a fiatal versenyző.