A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Babos Tímea már Rómában, mosolygósan készül

2019 US Open - Day 4 GettyImageRank2 SPORT TENNIS grand slam us open tennis championships
Babos Tímea úgy érzi, ilyen körülmények között nem kellene versenyeket rendezni
Vágólapra másolva!
Már a jövő heti, római tenisztorna helyszínén készül Babos Tímea, az első számú magyar női teniszező, akit szombaton kizártak a jelenleg zajló US Open páros versenyéből.

A 27 éves játékos New York-i tartózkodása azért ért véget idő előtt, mert partnere, Kristina Mladenovic egyike volt annak a 11 francia játékosnak, akik kapcsolatba kerültek a koronavírussal megfertőzött Benoit Paire-rel. Vasárnap Babos soproni otthonából tett közzé szomorú nyilatkozatot, szerdán pedig már az olasz fővárosból jelentkezett be.

- írta közösségi oldalán. "Róma az egyik kedvenc versenyen és városom. A történelem, az emberek, az ikonikus pályák vagy épp a pizza illata különlegessé teszik ezt a helyet. Ugyan idén a "buborék" miatt zárt kapus versenyként picit más lesz minden, de örülök, hogy itt lehetek és remélem, a mosolyom sokáig kitart majd" - tette hozzá.
A világranglistán 101. Babos a selejtezőben kezd a Foro Italicóban, és stábjának tájékoztatása szerint egyelőre nem tudni, hogy párosban indul-e, és ha igen, akkor kinek az oldalán.
A salakpályás római verseny kvalifikációja szombaton rajtol.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!