Vágólapra másolva!
Az úszók után a labdarúgók felkészítésével is foglalkozó Shane Tusup újabb sportág felé nyithat: a teniszező Babos Tímeát is edzené. Úgy látszik, az amerikai edző a magyar sportolók nagy kedvence lett.

Hosszú Katinka korábbi férje, Shane Tusup a válás után hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől. Ezt követően a golfozásba menekült, majd visszatért az úszáshoz, ahol jelenleg az Eb-ezüstérmes Szilágyi Liliána a fő tanítványa. Idén azonban már a foci felé kacsingat Tusup, aki előbb Szoboszlai Dominik (Salzburg), majd Bogdán Ádám (Ferencváros) fizikai felkészítésében vállalt szerepet, a legújabb tanítványa pedig a jelenleg klub nélkül álló Dzsudzsák Balázs.

A Ripost beszámolója szerint ezután nem lenne meglepetés, ha a teniszben is sikeres lenne a 32 éves amerikai, aki egy interjúban elárulta, hogy szívesen dolgozna együtt Babos Tímeával. A soproni sportolónő párosban háromszoros világbajnok, egyesben azonban nem igazán ment neki a játék az elmúlt években. Tusup fizikai felkészítésével lehet, hogy ez megváltozna, és itt is komoly sikereket érne el.

Babost is Tusup készíthetui fel? Forrás: Origo

„A teniszt, mint sportot és a teniszezőket is nagyon tisztelem. Ráadásul Tímea sikerei önmagukért beszélnek. Nagyon tisztelem, hihetetlen sikerek állnak mögötte, néha úgy érzem, hogy a közvélemény nem is látja igazán, hogy micsoda eredményeket ért el pályafutása során eddig. Ugyanakkor nem én vagyok az, aki választ vagy válogat a sportolók közül. Ha megkeresnek, akkor természetesen szívesen segítek, megtisztelő lenne vele dolgozni" – mondta el Tusup a hosszabbitas.hu-nak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!