Saját ütőjével vágta magát szájba a teniszező - videó

BELGATENNIUM2020 TENNIS Horizontal
ATTENTION EDITORS - HAND OUT - EDITORIAL USE ONLY - NO SALES - NO MARKETING - German Tim Puetz pictured in action during the game of Danish Nielsen and German Puetz against Italian Bolelli and Argentina's Gonzalez, in the first round of the men's doubles competition at the European Open Tennis ATP tournament, in Antwerp, Tuesday 20 October 2020. BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ (Photo by LAURIE DIEFFEMBACQ / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
A vasárnap a rotterdami döntőben Fucsovics Mártont legyőző Andrej Rubljov játék nélkül jutott nyolc közé az 1,1 millió dollár (333 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás férfi tenisztornán.

A világranglistán nyolcadik orosz játékos - aki az első fordulóban erőnyerő volt - ellenfele, a francia Richard Gasquet nem tudott kiállni a szerdai mérkőzésre, így Rubljov a negyeddöntőig tovább pihenhet.

A keddi nyitókörben a szerb Dusan Lajovicot búcsúztató Fucsovics 17.30 óra körül kezdi meg nyolcaddöntőjét a dél-afrikai Lloyd Harris ellen.

A párosoknál különös körülmények között zárult a német Tim Pütz és dán Frederik Nielsen mérkőzése az első helyen kiemelt kolumbiai Juan Sebastian Cabal és Robert Farah ellen: a második szett elején a 33 éves Pütz fonákkal akart fogadni egy szervát, de az ütő kirepült a kezéből, és a földről a markolattal az arcába csapódott vissza.

A volt Davis Kupa-válogatott német teniszező látási problémákra panaszkodott, egy jeges zacskót szorított a szemére, és jelezte, hogy feladja a meccset.

Tenisz, ATP-torna, Doha, nyolcaddöntő:
Rubljov (orosz, 3.)-Gasquet (francia) játék nélkül
Bautista-Agut (spanyol, 5.) - Bublik (kazah) 6:4, 6:3
később:
Fucsovics Márton-Llyod Harris (dél-afrikai) 17.30 körül

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!