A két vereség ellenére sikeresnek ítéli a szereplését az Australian Openen a magyar teniszező

2014 US Open - Day 7 GettyImageRank2 Residential District Hungary Slovakia USA New York City Serving - Sport Queens - New York City Girls Grand Slam Flushing USTA National Tennis Center Round One 2014 US Open Tennis Championships Anna Bondar Junior Level
Bondár Anna búcsúzott a kolozsvári tenisztorna első fordulójában
Vágólapra másolva!
Saját bevallása szerint sikeres ausztráliai túrán van túl Bondár Anna, aki Melbourne-ben előbb a felvezető tornán remekül helytállt, majd az ausztrál nyílt teniszbajnokságon egyesben és párosban is a nyitókörben búcsúzott.

"Első Grand Slam-tapasztalatnak összességében nem volt rossz, persze szerettem volna kicsit jobb meccset játszani Anasztaszija Pavljucsenkovával" - mondta szerdán az M1 aktuális csatornának. "Bíztam egy könnyebb ellenfélben, de elfogadtam, hogy ezt hozta a sors. Remélem, a második Grand Slam-főtáblám jobban fog sikerülni."

Bondár Anna sikeresnek látta a szereplését Forrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images/Alex Goodlett

A párosról szólva a világranglistán egyesben 92. magyar játékos kifejtette, várólistás volt a georgiai Oksana Kalashnikovával - akivel még nem játszott együtt -, majd miután főtáblára kerültek, két szoros szettben maradtak csak alul a nagy szélben.

"Pozitív élményeket gyűjtöttem, előzőleg megszereztem első top 50-es elleni győzelmemet Katerina Siniakova ellen. Holnap repülök haza, pihenés és felkészülés következik, majd a februári szentpétervári WTA-torna selejtezőjében versenyzek újra" - tette hozzá a Hajdúszoboszló SE teniszezője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!