Vágólapra másolva!
Óriási tömegverekedés tört ki Nate Diaz és Jorge Masvidal csapatai között, miközben sajtótájékoztatóra gyűltek össze a felek. A két sztársportoló július 6-án csap majd össze, ezúttal bokszolni fog a két korábbi UFC-harcos.

Csütörtökön a két sportoló stábja komoly harcot vívott egymás ellen, amikor Anaheimben találkoztak a hivatalos program keretében. A hírek szerint Diaz idő előtt hagyta el a sajtótájékoztatót, ami után Masvidal már a színpadon kívül támadt rá Diaz csapatának egyik tagjára. A biztonságiak próbáltak gyorsan reagálni, de így is elcsattant nem egy pofon. A káosz csak fokozódott, amikor egy sor székre huppantak a felek. Masvidalt hamar elkülönítették a biztonságiak, de sikerült kiszabadulnia és ő is csatlakozott a verekedéshez.

Mindkét sportoló káromkodva hagyta el végül a helyszínt, egymásra és az egész sajtótájékoztatóra is becsmérlő megjegyzéseket tettek.

Masvidal és Diaz 2019-ben még a UFC keretein belül csaptak össze egymással, akkor Masvidal nyert, mert a harmadik menetben Diaz sérülései miatt leállították a meccset.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről