Vágólapra másolva!
A világ egyik leghírhedtebb influenszere, IShowSpeed a Fülöp-szigeteki legenda, Manny Pacquiao ellen állt ki egy bokszedzésre, amely kiütéssel végződött.

A botrányhős youtuber a Fülöp-szigetekre utazott, ahol találkozott a korábban több súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Manny Pacquiaóval. 

A 19 éves influenszer kiállt egy bokszedzésre a 45 éves legenda ellen, aki egy idő után megunta a komolytalan küzdelmet és egy testre mért ütéssel a padlóra küldte IShowSpeedet. 

A világ egyik leghírhedtebb influenszerének tartott IShowSpeed az idei foci-Eb-n a helyszínen szurkolt kedvencének, Cristiano Ronaldónak, és általában azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy őrültebbnél őrültebb dolgokat művel nyilvánosság előtt. Idén nyáron Budapesten is járt, a Széna téren botrányosan viselkedett és őrjöngött, a magyar fővárosból közvetített adását több mint 150 ezren nézték élőben, pár óra alatt pedig 2,8 millióan tekintették meg a videóját.

Ami a legendás Pacquiaót iletti, a filippínó bokszoló legutóbb 2021-ben vívott hivatalos meccset, azóta többször is érkeztek hírek a visszatéréséről, de egyelőre nincs kitűzve konkrét időpont arra vonatkozóan, mikor lép újra ringbe.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!