Vágólapra másolva!
Conor McGregor újabb találgatásokat indított el a UFC-karrierjével kapcsolatban, miután egy nemrégiben történt nyilvános szereplése után a rajongók megkérdőjelezték, valaha is visszalép-e az oktagonba. A korábbi UFC-bajnok több mint három éve nem bunyózott, miután a Dustin Poirier elleni harcában súlyos lábsérülést szenvedett.

Bár eredetileg úgy volt, hogy idén júniusban Michael Chandler (korábbi Bellator-világbajnok) ellen tér vissza, azonban egy lábujjtörés miatt vissza kellett lépnie, és a mérkőzésre még nem tűztek ki új időpontot. Annak ellenére, hogy 

McGregor nagyon szeretne újra harcolni, és reméli, hogy a decemberi UFC évzáró gálán bunyózhat, Dana White, a szervezet elnöke jelezte, hogy a rajongóknak valószínűleg 2025-ig kell várniuk arra, hogy újra a ketrecben láthassák.

Már nem a bunyóra koncentrál?

McGregor rajongói nemrég még rendkívül bizakodóak voltak a kedvencük visszatérésével kapcsolatban, mivel az ír sztár sparring (edzés közben bunyózott egy tréningpartnerével) felvételeket osztott meg az Instagram-oldalán, de később lehűtötte a kedélyeket, amikor egy amerikai bárban látták italokat felszolgálni, és a tömeggel bulizni a Forged Irish Stoutját reklámozva. 

Ez néhány rajongót arra engedett következtetni, hogy már nem a harcra koncentrál, még ha edzője, John Kavanagh ragaszkodik is ahhoz, hogy McGregor már ebben a hónapban készen állna a bunyóra, a kétségek továbbra is fennállnak.

„Ha a [McGregor vs. Chandler] dátumot kijelölnék és szeptemberre lenne kiírva, máris kemény edzésben lennénk, bár jelenleg távolról edzünk együtt” - mondta Kavanagh a Lucky Blocknak. "Ő az Egyesült Államokban van, azt hiszem, egy Forged Irish Stout turnén. 

Meglátogat ott néhány sörfőzdét, de továbbra is küldözgetjük egymásnak az edzés videókat és az edzésterveket. Van ott néhány edzőpartnere, és a felvételeken, amiket visszakapok, nagyon élesnek tűnik. Ha most vagy decemberben lenne az időpont, akkor mindenképpen zöld utat adnék a meccsének

- fejezte be gondolatait McGregor edzője.

Remélhetőleg hamarosan tényleg választ kapnak az MMA-rajongók arra, hogy minden idők egyik leghíresebb ketrecharcosa visszatér-e az oktagonba (és ha igen, akkor mikor).

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!