Vágólapra másolva!
Botrányok ide, bírósági tárgyalások oda, Conor McGregor még mindig rengeteg követővel és szimpatizánssal rendelkezik a kevert harcművészetek (MMA) világában. A lassan 36 éves bunyós minden rezdülését milliók követik, holott három éve nem lépett már a UFC-ben ketrecbe.

A korábban két súlycsoportban is világbajnoki övet szerzett sportoló eredetileg június végén tért volna vissza Michael Candler ellen a UFC 303-as gálájának fő mérkőzésén, azonban azt a meccset az utolsó pillanatban lemondták McGregor sérülése miatt.

Mikor kerül pont a történet végére?

Most úgy néz ki, hogy ismét edzésbe állt a balhés harcos, aki legutóbb azzal verte ki a biztosítékot a rajongói körében, hogy szemmel láthatóan tudatmódosító szerek hatása alatt adott interjút az Országúti diszkó feldolgozásának premierje után. 

A folyamatosan tikkelő és szipogó McGregoron minden jóérzésű ember megdöbbent, bár már inkább a sajnálat felé billent el a mérleg, mert egy szebb napokat megélt és az egész sportág felvirágoztatását elősegítő ember személyes tragédiája játszódik le mindenki szeme előtt. 

Ettől függetlenül az ír atléta vissza szeretne még térni az oktagonba, persze jó kérdés, hogy mikor kerülhet erre sor és vajon szabad-e neki még a ketrecbe menni addig, amíg a másik problémájával nem kezd valamit, mondjuk elvonóra megy.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről