Anglia gladiátorai Róma felé tartanak, a németeknek álom maradt a londoni döntő

Anglia - Németország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, nyolcaddöntő, Wembley Stadion, London, 2021.06.29.
LONDON, ENGLAND - JUNE 29: Harry Kane and Raheem Sterling of England celebrate after victory in the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between England and Germany at Wembley Stadium on June 29, 2021 in London, England. (Photo by Alex Morton - UEFA/UEFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az angol válogatott 2-0-ra legyőzte a német csapatot kedden Londonban a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A Raheem Sterling és Harry Kane góljaival továbbjutó angolok Ukrajnával csapnak majd össze az elődöntőért, Németország pedig búcsúzott, és ez volt az utolsó meccse Joachim Löw szövetségi kapitánynak. A külföldi lapok sem feledkeztek el a németek búcsújáról, na és persze az angolok nagy esélyéről.
Vágólapra másolva!

A német Kicker a száraz tényekkel köszönt el a válogatottól és a szövetségi kapitánytól : „Kiesés a nyolcaddöntőben: Sterling és Kane vetett véget a Löw-korszaknak

Az ugyancsak német Bild inkább az érzelmekre próbált hatni: Viszlát, Wembley! Álom marad a londoni döntő."

Az osztrák Krone nem kímélte a német csapatot: "A Háromoroszlánosok elüldözték Németországot az Európa-bajnokságról."

Az angolok kiütötték a németeket az Eb-ről Forrás: jutarnji.hr

Az angoloknál érthető módon nagy volt az öröm. A The Sun úgy fogalmazott „Anglia végre legyőzte Németországot, továbbmentünk a negyeddöntőbe."

„Anglia furcsa új fénybe lép, ahogy a félelem örömbe fordul a Németország elleni győzelem után" – írja a The Guardian.

A Daily Mail már a jövőre is kitekintett: „Anglia gladiátorai Róma felé tartanak! A Háromoroszlánosok Raheem Sterling és Harry Kane góljával kiütötték Németországot az Eb-ről."

Abban minden lap egyetértett, hogy az angolok teljesen megérdemelten jutottak tovább a semmi „extrát" nem mutató németek ellen. Az angolok pedig már a döntős szereplésről álmodoznak, amely szerintük egyáltalán nem elképzelhetetlen, mivel ha Gareth Southgate csapata túljut az ukránokon, akkor a legjobb négy között a cseh-dán meccs győztesével találkozik majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!