Az angol focista nem akar buligyilkos lenni, de már előre tekint az Eb-n

Ukrajna - Anglia, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, negyeddöntő, Stadio Olimpico, Róma, 2021.07.03.
ROME, ITALY - JULY 03: Harry Maguire of England celebrates with Declan Rice after scoring their side's second goal during the UEFA Euro 2020 Championship Quarter-final match between Ukraine and England at Olimpico Stadium on July 03, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Alessandra Tarantino - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó válogatott a szombati Európa-bajnoki negyeddöntőben 4-0-ra múlta felül Ukrajnát. Az angol focisták örülnek a sikernek, de nem akarnak megállni az elődöntőnél, Dánia ellen is a siker lesz a cél.
Vágólapra másolva!

"Nagy volt rajtunk a nyomás és magas volt az elvárás, hiszen mi számítottunk esélyesebbnek. De tökéletes éjszakánk lett: újabb kapott találat nélküli meccs, és szereztünk négy gólt" – mondta az Ukrajna ellen duplázó Harry Kane.

Az angol együttes csoportmérkőzéseit a Wembley Stadionban játszotta, és a római kirándulás után oda is tér vissza, hiszen a torna hátralévő három összecsapását - így a döntőt is jövő vasárnap - már Londonban rendezik. Az angolok még nem kaptak gólt ezen az Eb-n, egy döntetlen mellett négyszer nyertek. Az egyenes kieséses szakasz első körében Németországot győzték le 2-0-ra.

Harry Maguire szerint nincs idő az ünneplésre Forrás: Getty Images/Alessandra Tarantino

A második angol gólt szerző Harry Maguire kiemelte: nem akar "buligyilkos" lenni, de nem állnak meg az elődöntőnél, amelyben majd egy újabb nagy mérkőzés vár rájuk, a végén továbbjutással.

A másik, keddi elődöntőben Olaszország-Spanyolország mérkőzést rendeznek, ugyancsak a Wembley Stadionban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!