Vágólapra másolva!
Bár az a ZTE és az Újpest is szívesen leigazolná, még mindig a Ferencváros labdarúgócsapatával edz Hrutka János. A válogatott védő elmondása szerint rosszul nézne ki, ha zöld-fehér nevelésként a Megyeri útra szerződne, szerinte a legjobb megoldást a külföld jelentené.

Kitűnő főszereplője lehetne a futballistasorsról készítendő filmnek Hrutka János, a Ferencváros védője. A "Rudi" becenévre hallgató labdarúgót két éve, a Kaiserslautern színeiben hetente láthattuk a Bundesliga összefoglalókban, valamint a Bajnokok Ligája közvetítéseiben, de feledhetetlen például az angol Seaman kapusnak lőtt parádés gólja is. Mára viszont teljes csend veszi körül a játékost.

A napokban ugyan felröppent, hogy a ZTE és az Újpest is szívesen leigazolná Hrutkát, aki ezzel szemben még mindig a Fradival edz, a szerepeltetésére azonban nem sok esély van. Ez azért meglepetés, mert Garami József, a zöldek mesteredzője télen még igen csak számított a védőre, jó futballistának tartotta őt, ám mivel Várszegi Gábor tulajdonos egyedül Hrutka fizetségét nem vállalta át a keretből, feltehetően a szakmai stáb is lemondott róla.

Foci volt, foci lesz. És most?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=29153Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=26900

Hrutka a ZTE és az Újpest állítólagos érdeklődéséről és terveiről ezt mondta: "Nem tudok a megkeresésekről, de nem is foglalkozom ezzel, hiszen ferencvárosi nevelésként hogy nézne ki, hogy Újpesten futballozzak. A legjobb mindenki számára az lenne, ha sikerülne külföldre szerződnöm. Nekem a Fradi a legkedvesebb, igyekszem is beverekedni magam a csapatba, de egyelőre nem úgy fest a dolog, hogy sikerülni fog. Nem adom fel a harcot, elvégre a klubnak is az az érdeke, hogy játsszam. Tudom, hogy nagy hullámhegyeket és hullámvölgyeket jártam be az elmúlt esztendőkben, azonban hiszem, előbb-utóbb ismét felfelé vezet az utam. Innen már csak arra vezethet. Remélem nem sokat kell várnom. Érdeklődőkben nincs hiány, más kérdés, hogy ez nem jelent automatikus megállapodást is."

Bánki József

Mindent egy helyen az Eb-ről