Vágólapra másolva!
Kicsit késve, jó néhány héttel a jobb európai bajnokságok után, de március 7-én, ha  a liga, az MLSZ és az időjárás is úgy akarja, végre elrajtolhat a Borsodi Liga tavaszi idénye. Akad csapat, amelyet a szünetben meglegyintett a csőd szele, de azért a legtöbb helyen a klubvezetők ezúttal is meglepték szurkolóikat egy-két (néhol egy csapatra való) új szerzeménnyel. Körképünkben róluk, valamint a harcba szálló együttesek kilátásairól olvashatnak.

Ha van eszményi helyzetben lévő honi futballklub, akkor az a Fradi. A legnépszerűbb magyar gárda irigylésre méltó anyagi helyzetben van, s a tulajdonos a szünetben sem mulasztotta el megerősíteni a mezőny eddig is egyik, ha nem a legerősebb játékosállományát.

Átlagos ősz az NB I-ben/sport/magyarfoci/20021217volt.htmlAz ősz futballmagyarjai/sport/magyarfoci/20021216azosz.htmlA Borsodi Liga állása/sport/magyarfoci/20021206aborsodi.htmlMenetrend/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

A zöld-fehér menedzsment az atomjaira széteső Dunaferrből ügyesen megkaparintotta Kiss Györgyöt és Zováth Jánost, és ami legalább ekkora fogásnak számít, megtartotta a magyar labdarúgás ügyeletes szupertálentumát, Gera Zoltánt, aki állítólag francia és német élcsapatokat utasított vissza az Üllői útért.

Mindent egybevetve ma a Fradi az egyetlen olyan magyar csapat, amely minden poszton rendelkezik két, ha nem is azonos képességű, de bármikor bevethető, megbízható játékossal. Ilyen háttérrel valószínűleg a temérdek sérülést is átvészeli a listavezető, hiszen az eddig felsorolt három játékos, valamint Alekszandar Jovic sem egészséges, Gyepes Gábor pedig csak a lelátóról nézheti végig az idényt.

Hajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Ennek ellenére a jelenlegi keret ereje és a magas szakmai színvonalra garanciát jelentő Garami József személye egyértelműen arra utal, hogy a Fradi végül nagyobb izgalmak nélkül nyeri meg a 2002/2003-as bajnokságot.

Érkezett: Kiss György, Zováth János (mindkettő Dunaferr)
Távozott: Hrutka János, Zombori Zalán (mindkettő Kispest), Palásthy Norbert (Fót), Szabó Tibor (Videoton), Földvári Csaba (BKV Előre)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!