A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Hétközi fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I, szerdán a rájátszás harmadik körének mérkőzéseit rendezik. A legnagyobb érdeklődés a Fradi-Újpest mérkőzést előzi meg, a felsőház másik két mérkőzésén a Győr az MTK-t, a Debrecen pedig a Siófokot fogadja.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Emberemlékezet óta nagy rangadót ígér a Ferencváros és az Újpest csatája, ezúttal sem jelent kivételt a fővárosi derbi. Az általában "problémás", szurkolói atrocitásoktól sem mentes összecsapás helyszíne a Borsodi Liga rájátszásában ezúttal az Üllői út lesz, ahol az alapszakaszban március 8-án a Fradi már nyert 1-0-ra Tököli góljával (idegenben, szeptember 14-én győztek 3-0-ra).

Az utolsó tíz Fradi-Újpest eredménye
1994. 08. 29.: FTC - Újpest 0-3
gól: Wukovics (2), Belvon
1995. 08. 14.: FTC - Újpest 2-0
gól: Nyilas, Kuntics
1996. 11. 02.: FTC - Újpest 3-1
gól: Nicsenko (2), Jagodics, ill. Szanyó
1998. 05. 17.: FTC - Újpest 1-1
gól: Szűcs M., ill. Sebők V.
1999. 04. 17.: FTC - Újpest 1-0
gól: Mátyus
2000. 04. 15.: FTC - Újpest 0-0
2001. 05. 12.: FTC - Újpest 2-2
gól: Vén, Pinte, ill. Urbán, Kunzo
2001. 07. 28.: FTC - Újpest 2-1
gól: Korolovszky (öng.), Vén, ill. Tokody
2002. 03. 16.: FTC - Újpest 2-0
gól: Gera, Lipcsei
2003. 03. 08.: FTC - Újpest 1-0
gól: Tököli


A Fradiban Leandro biztosan kihagyja a rangadót, miután Siófokon megkapta harmadik sárga lapját, de nem léphet pályára Gyepes és Bognár sem, míg a siófoki meccset sérülés miatt kihagyó Balogh felépülhet a rangadóig. A vendégeknél Sloncík combizomhúzódás, Simon lágyékfájdalom, Rósa Henrik combsérülés, Tamási pedig kiállítás miatt nem szerepelhet, de kérdéses Móri játéka is.

A várható kezdőcsapatok
FTC: Szűcs - Vukmir, Dragóner, Zováth - Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek - Penksa, Gera, Tököli
Újpest: Vlaszák - Szélesi, Vanczák, Juhár, Tchur - Simek, Tokody, Farkas B., Rósa D. - Horváth F., Kovács Z.

Zavadszky bajnoki címben gondolkodik/sport/magyarfoci/20030422zavadszky.htmlKi nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

A Győr az MTK-t fogadja, s bár Bajevszki, Nicsenko és Vukosavljevic sérülés, Kartelo pedig piros lap miatt nem játszhat, Füzi Krisztián, Szanyó és Stark eltiltása már lejárt. Az MTK a Debrecen elleni győzelemmel ismét egy pontra megközelítette a Ferencvárost. Szerdán Győrött Egervári Sándor vezetőedző nem számíthat az eltiltott Smiljanicra, illetve a sérült Rednicre, Komlósira, Elekre, Győrire és Némethyre sem. A szakvezető várhatóan merész húzással a csatár Juhász Rolandot veti majd be a védelemben...

Nem elég, hogy szinte az alapcsapat teljes védelmét volt kénytelen nélkülözni Szentes Lázár, a Debrecen vezetőedzője az MTK elleni bajnokin, a hét végi fellépés után újabb debreceni játékosok váltak harcképtelenné. Az MTK-val megvívott 90 perc során a védelemből Éger, Selymes, Szekeres, a csatársorból Andorka, a középpályáról Böőr, Vincze Gábor és Sketiani hiányzott, utóbbi kettő eltiltás, a többiek sérülés miatt. A sérültek listájára szombaton feliratkozott a horvát kapus, Sandro Tomic is, aki a hazaiak góljánál összecsúszott Zavadszkyval, és a térdén felszakadt a bőr.

Hajrá Fradihttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900Hajrá lilákhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30889

A nyolc sérült közül talán Éger épülhet fel a szerdai Siófok elleni mérkőzésre, Sketiani büntetése pedig lejárt, így ő is bevethető. Szekeres Tamásra viszont járomcsonttörése miatt talán csak a jövő héten, a Ferencváros elleni mérkőzésen számíthat Szentes Lázár. Szekeres csütörtökön indul Hollandiába, ahol speciális fejvédőt készítenek számára. A debreceni védőt Bredában a válogatott Fehér Csaba látja vendégül, ám Szekeres szombaton már szeretne ott lenni a csapat újpesti vendégjátékán, igaz, egyelőre csak a lelátón foglalhat helyet. A Siófok jó formában a sérült Sipeki nélkül utazik a cívisvárosba, Csank János vezetőedző nem titkolja, szeretnék folytatni sorozatukat a Loki ellen is.

Az alsóházban a Dunaferr a Zalaegerszeg ellen próbál meg javítani, a Kispest két győztes találkozó után Sopronba látogat, míg a Videoton a hét végén Újvárosban három pontot kasszírozó Békéscsabát fogadja.

Bánki József, Pincési László

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!