A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!

Román karácsony sztriptízzel és rendőrökkel

A román Rocar Bucuresti hálóőre, Ritli Zoltán néhány esztendővel ezelőtt meglehetősen érdekesen ünnepelte a karácsonyt.

Néhány barátjával együtt szülővárosában, Szatmárnémetiben betért a Casablanca nevezetű sztriptízbárba, ahol a fő attrakciót két orosz lány műsora jelentette. A vetkőzőszám annyira elnyerte Ritli és társasága tetszését, hogy miután beszéltek a lokál tulajdonosával, befizettek egy "speciális" sztriptízre, amit a lányok csak a kapus és legjobb barátja, egy helyi rendőrségi fejes számára adtak elő.

A hangulat a tetőfokára hágott, és az időközben elfogyasztott tekintélyes alkoholmennyiség hatására a portás rendelt egy üveg pezsgőt, amivel lelocsolta a lányokat, miközben társa egy még speciálisabb szolgálatra kérte fel a táncosnőket.

Azok azonban visszautasították az ajánlatot, és dolguk végeztével elindultak az öltöző irányába. Az elutasítás azonban nem nyerte el a felajzott férfiak tetszését, a lányok útjába álltak, és mivel azok tovább ellenkeztek, erőszakkal próbálták meg őket jobb belátásra téríteni.

Ennek eredményeképpen pár asztal és szék összetört, az egyik táncoslány pedig takaros monoklira tett szert. Ritli és barátja a rendőrség megérkezésének idejére már eltűnt a helyszínről, de az esetnek további következményei voltak, mivel a bár tulajdonosa és a sértett sztriptíztáncos feljelentette a kapust.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!