A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
 

Az AC Milan szurkolói az idény közepén joggal gondolhatták, hogy végre sikerült megoldani az utóbbi évek kapusproblémáit a klubnál, köszönhetően Christian Abbiatinak.

A korábban az Atlético Madridnak kölcsönadott portás a nyáron érkezett vissza Milánóba, és remek teljesítményt nyújtott a szezon során, kiszorítva a kezdő tizenegyből a korábban sokat bizonytalankodó ausztrál Zeljko Kalacot, illetve a brazil Didát.

A Siena elleni bajnokin azonban Abbiati súlyos sérülést, térdszalag-szakadást szenvedett, és legalább fél évet ki kell hagynia. Az idény hátralévő részében így megint Dida állhat a Milan kapujában, ám a hírek szerint az egyesület a következő idényre szeretne egy új portást szerződtetni - a kiszemelt pedig az Olympique Marseille hálóőre, Steve Mandanda.

A 24 esztendős kapus kulcsfigurának számít az OM-nél, és nagy szerepe van abban, hogy a klub vezeti a francia pontvadászatot.

A Kongói DK-ban született, de francia állampolgár Mandanda már a válogatottban is bemutatkozott, sőt, jelenleg ő számít az első számú kapusnak a nemzeti csapatnál.

Mandanda szerződése 2012-ig érvényes a Marseille-nél, és a francia klub valószínűleg csak rendkívül komoly ajánlat esetén engedné el (a pletykák szerint minimum nyolcmillió eurót kérnek érte), de mivel a kapust az FC Barcelona és a Bayern München is figyeli, így az OM aligha tudja sokáig megtartani.

A Steaua Bucuresti román védője, Dorian Goian iránt az Aston Villa érdeklődik. A Bayer Leverkusen megszerezte a következő idényre az 1860 München középpályását, Lars Bendert.

A Fiorentina középpályását, Riccardo Montolivót a VfL Wolfsburg szeretné leigazolni. A Karlsruher SC jobbhátvédjét, Andreas Görlitzet az 1. FC Köln szemelte ki.

A Siena fiatal középpályását, Daniele Galloppát a Napoli igazolná le. A Tuttosport értesülései szerint a Real Madrid érdeklődik az Internazionale svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic iránt.

A Juventus nem tett le a Liverpool spanyol középpályásának, Xabi Alonsónak a megszerzéséről. Az AS Roma kiszemeltje a Napoli védője, Matteo Contini.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!