A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Real Madrid a liverpooli Xabi Alonso megvételével alighanem befejezte az erősítést, ami azonban nem azt jelenti, hogy a nyári átigazolási időszak véget ért volna a számára. A madridiaknak a hátralévő kevesebb mint egy hónapban ugyanis el kellene adniuk néhány játékost, nem csak sportszakmai, hanem gazdasági okokból is. Az első lépést sikerült is megtenni azzal, hogy a holland csatárt, Klaas-Jan Huntelaart lepasszolták az AC Milannak, és spanyol lapértesülések szerint a következő két távozó az argentin kontingensből kerülhet ki.

A Marca ugyanis úgy tudja, hogy az Atlético Madrid szeretné megszerezni a Fernando Gagót és Gonzalo Higuaínt. A madridi napilap szerint az Atlético elnöke, Miguel Ángel Gil Marín többször is tárgyalt a Real első emberével, Florentino Pérezzel, elsősorban Gagóról, mivel csapatának leginkább egy védekező középpályásra lenne szüksége. Az argentin játékos a Realnál várhatóan a kispadra szorul Xabi Alonso érkeztével, ezért nincs kizárva, hogy kapóra jön neki ez a lehetőség. Ami Higuaínt illeti, az Atlético csak abban az esetben tenne ajánlatot, ha nem tudja megtartani Sergio Agüerót vagy Diego Forlánt.

Higuaínt szeretik a Real szurkolói, egy májusi internetes szavazáson 750 ezer drukker több mint 90 százaléka vélte úgy, hogy semmiképp sem szabad elengedni őt a klubtól, a nyári erősítek miatt azonban ő is könnyen kikerülhet a kezdőcsapatból.

További átigazolási hírek:
A Portsmouth kölcsönjátékosként az Olympique Lyon csatárával, Frédéric Piquionne-nal erősödött. A Newcastle United középhátvédje, Sébastien Bassong a Tottenham Hotspurba tart. A Wigan Athletic megszerezte a Rayo Vallecano középpályását, Mohamed Diamét. A Stuttgart cseh középpályását, Jan Simákot a Hannover csábítja. A svéd Trelleborg középhátvédjét, Rasmus Bengtssont a Hertha szemelte ki. A Werder Bremen csatárát, Boubacar Sanogót a Saint-Etienne szeretné leigazolni. A Steaua Bucuresti középhátvédjét, Dorian Goiant a Palermo vinné.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!