A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
Vágólapra másolva!
Divat lett szurkolóként berohanni a futballpályára, erre legutóbb a Corinthians-Flamengo brazil bajnokin láthattunk példát, ahol a hajrában egy beszaladó néző irányította magára a figyelmet.

Az 1-0-ra vezető Flamengo büntetőhöz jutott a meccs végén és miközben Leo Moura arra várt, hogy nekifuthasson a labdának, egy néző a pályára rohant, hogy a büntetőt akarta-e elvégezni, vagy a bírón akart-e elégtételt venni, az nem derült ki, mert az egyik asszisztens közbelépett.

A harcias partjelző egy nem túl pontos jobb csapottal indította a csatát, majd amikor a drukker ökölbe szorított kezekkel megállt előtte, akkor hirtelen váltott, és jó nagyot rúgott az ellenfél bal lábába. A bepipult drukker azonban nem tudott revánsot venni, mert a biztonságiak időben közbeléptek, megakadályozva ezzel a további küzdősport-bemutatót.


Mourát nem zavarta meg a közjáték, berúgta a tizenegyest, amivel a Flamengo 2-0-ra nyert, és ezzel átvette a vezetést a tabellán. Ha a riói csapat az utolsó körben legyőzi a Gremiót, akkor 1992 után először ünnepelhet bajnoki címet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!