Vágólapra másolva!
A Debrecen vezetőedzői posztjáról távozó Herczeg András szerint váltásra volt szüksége, és örül annak, hogy az utánpótlásban dolgozhat tovább a klubnál.

A Debrecen hétfő esti igazgatótanácsi ülésén Herczeg András klubmenedzser közölte a klub vezetőivel, hogy más szerepkörben szeretne a továbbiakban dolgozni a klubnál.

"Nagyon jólesett, hogy a klub vezetői felajánlották, döntsem el én, hogy vállalom-e a továbbiakban is az első csapat irányítását" - mondta a Dehir.hu-nak az 57 éves szakember.

"Nagy megtiszteltetés a DVSC-TEVA labdarúgócsapatát irányítani, de most úgy éreztem, hogy ha lehet, inkább más munkakörben szeretném folytatni. Ez a hat év, amelyet a stáb tagjaként három évig segítőként, három évig klubmenedzserként eltöltöttem a klubnál, nagyon kemény időszak volt, és úgy éreztem, hogy most már más irányban kell folytatnom. Szakmai igazgatóként fogok dolgozni. Az utánpótlás hozzám tartozik, a Loki Focisuli, az újonnan alakult Labdarúgó Akadémia, a második csapat és a Létavértes is, így rengeteg feladat vár rám. Ez is egész embert kívánó, szép munka és ebben szeretnék most már tevékenykedni."

Az új vezetőedzőt január harmadikán nevezhetik ki.

Mindent egy helyen az Eb-ről