Vágólapra másolva!
A Bayern München máris 25 millió eurót költött új játékosokra, de a bajorok számára ezzel még nem ért véget az átigazolási időszak. Még egy középhátvédet szeretnének szerződtetni, de hiába egyeztek meg első számú kiszemeltjükkel, a Manchester Cityben szereplő Jerome Boatenggel, az angol egyesület túl sokat kér érte.

A manchesteriek 2010 nyarán 12,5 millió eurót fizettek a Hamburgnak a bekkért, és most 20 milliót szeretnének kapni, de ezt az összeget a Bayern sokallja. Éppen ezért a németek más játékos után néztek, a Bild értesülései szerint a Chelsea brazilját, Alexet nézték ki.

A 28 éves védő jelenleg csak a harmadik számú játékos a posztján John Terry, David Luiz és Branislav Ivanovic mögött, a Bayern állítólag már fel is vette vele a kapcsolatot. Alex szerződése azonban még 2013-ig érvényes a Chelsea-nél, és Roman Abramovics aligha fogja olcsón elengedni.

További átigazolási hírek:
A Newcastle United középpályása, Kevin Nolan a másodosztályú West Ham Unitedbe tart, ahol ismét egykori edzőjével, Sam Allardyce-szal dolgozhat együtt. A Schalke 04 balhátvédje, Christian Pander távozik a gelsekircheniektől, valószínűleg Hannoverbe igazol.

A Freiburg megszerezte a Levszki Szófia mali csatárát, Garra Dembélét. A Bologna uruguayi védőjét, Miguel Britost a Valencia, az Olympique Lyon és a Genoa is kiszemelte.

A Birmingham City védőjét, Scott Dannt az Arsenal és a Liverpool is szeretné leigazolni. Az AS Roma montenegrói támadójáért, Mirko Vucinicért a Blackburn Rovers jelentkezett be. A Getafe leigazolta a Valencia kapusát, Miguel Ángel Moyát.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!