A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Edzője, Massimiliano Allegri szerint Zlatan Ibrahimovic a világ két legjobb focistájának tartott Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szintjén van.

"Ibrahimovic, Messi és Ronaldo a három legjobb játékos" - mondta Allegri, az AC Milan trénere az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-meccs felvezető sajtótájékoztatóján. "Zlatan megérdemelné már az Aranylabdát, de tudjuk, hogy ehhez nemzetközi sikerek is kellenek, ebben sokat segíthet neki a csapat."

A 30 éves svéd támadó a hétvégén mesterhármast szerzett a Palermo ellen 4-0-ra megnyert bajnokin, az idén a Serie A-ban 20 meccsen 18 gólt lőtt, az összes sorozatot nézve pedig 31 meccsen 26 gól a mérlege.

Több szakember is azt állítja, hogy a Milan túlzottan Ibrahimovic-centrikus, Allegri azonban nem ért ezzel egyet.

"A Milan az elmúlt másfél évben nagyot lépett előre, a klub összesen húsz játékost vásárolt, olyan klasszisokat, mint Ibrahimovic, Robinho vagy Boateng. Szinte minden igazolás bevált, és számos alkalommal bebizonyítottuk már, hogy Zlatan nélkül is tudunk győzni. A vezetőknek köszönhető, hogy megnyertük az olasz bajnokságot, az olasz Szuperkupát, most pedig három fronton is versenyben vagyunk a végső győzelemért."

Ibrahimovic a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén is betalált az Arsenal ellen, adott két gólpasszt is, a Milan pedig 4-0-ra győzött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!