Vágólapra másolva!
Philippe Mexés szerint nem fog változtatni a Milan a játékstílusán Lionel Messi miatt a szerda esti, Barcelona elleni mérkőzésen.

Az olasz bajnok a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén a San Siróban fogadja a katalán csapatot, Mexés pedig biztosan kezdeni fog a középső védő posztján, miután Thiago Silva sérülés miatt nincs a keretben.

"Messit még Playstationön is nehéz megállítani" - kezdte az egyre jobb formába lendülő francia hátvéd a Sky Sportsnak adott interjút.

"Nagyszerű játékos, de nem fogunk miatta másképp játszani, a Milan-stílust fogjuk erőltetni. A Barcelona a világ legjobb csapata, de örülünk, hogy őket kaptuk, előbb-utóbb úgyis összekerültünk volna, ha meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját."

A két együttes az idei szezonban már a csoportkörben is találkozott egymással, az első, barcelonai összecsapáson 2-2-es döntetlen született, míg a milánói visszavágón a katalánok nyertek 3-2-re.

A két csapat eddig összesen tizenegyszer találkozott a BL-ben, öt Barcelona-siker mellett háromszor a Milan győzött, három alkalommal pedig döntetlen született.

A 20.45-kor kezdődő meccset az [origo]-n is élőben nyomon követheti.

Mindent egy helyen az Eb-ről