A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szélesi Zoltán és Grégory Christ kegyvesztett lett Újpesten a nyáron, külön kell edzeniük, mígnem vagy szerződést szegnek, vagy visszafogadják őket az első csapatba - közölte a Nemzeti Sport.

Másoké mellett Szélesi Zoltán és Grégory Christ neve is felkerült egy listára a nyáron. A bajnokságot a csalódást keltő kilencedik helyen záró Újpest azokat írta össze, akik nem csatlakozhatnak az első csapathoz. A listán szereplők többsége végül otthagyta a klubot, Szélesi és Christ azonban nem.

Mivel a két játékos nem fogadta el a szerződésbontási javaslatot, a klub szokatlan feltételekhez kötötte az alkalmazásukat: napi nyolc órát kell az egyesületnél tölteniük, az érkezés és távozás időpontját rögzíteniük kell a klubházban. Napi két edzésen kell résztvenniük, de külön a többiektől, akikkel még csak nem is öltözhetnek együtt.

És miből áll egy külön edzés? Beadás és lövés gyakorlása üres kapura, sprintek, passzolgatás egymásnak, lépcsőzés, kondi. Ez az állapot addig tart, mígnem szerződést szegnek, vagy a klub visszafogadja őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!