A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az Újpest gól nélküli döntetlent ért el a Pápa otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján. A pápaiak rossz sorozata tovább tart, ugyanis a harmadik forduló óta nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Lombard Pápa Termál FC-Újpest FC 0-0
Pápa, 1000 néző, v.: Németh Á.
Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Jagodics, Bogunovic, Csizmadia - Faggyas (Nagy T., a szünetben), Frizoni, Coroian, Csilus - Kenesei, Popin (Király, 82.)
Újpest: Balajcza - Vadász, Heris, Litauszki, Forró - Balogh B., Vasiljevic, Kosovic (Nego, 58.), Simon K. - Bardhi (Mboma, 79.), Suljic (Ahmeti, 87.)
sárga lap: Popin (74.), Nagy T. (80.), illetve Balogh (83.)

Az első félidőben mindkét csapat előtt több lehetőség is adódott, de gól nem született. A helyzetek alapján a lila-fehérek jártak közelebb a vezetés megszerzéséhez.

Nem sokkal a fordulást követően Popin révén ugyan a hálóba találtak a hazaiak - akik legutóbb a negyedik fordulóban, augusztus 16-án a Dunaújváros otthonában szereztek gólt -, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Ezután a túloldalon a végig aktív Suljic hibázott hatalmas helyzetben, a folytatásban pedig a fővárosiak egyértelműen riválisuk fölé kerekedtek, de képtelenek voltak a kapuba találni, így az eredmény nem változott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!