A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Paks 4-0-s győzelmet aratott újonc vendége, az így két vereséggel rajtoló Békéscsaba felett a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Paks-Békéscsaba 4-0 (1-0)
Paks, 1500 néző, v.: Erdős
Paks: Molnár P. - Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. - Kesztyűs, Kecskés (Szakály D., 78.), Bertus - Könyves (Balázs Zs., 78.), Fröhlich (Kővári, 62.), Bartha
Békéscsaba: Mursits - Bényei, Balog Zs., Bagi, Koszó, Guaru (Szalai D., 79.) - Spitzmüller, Laczkó, Korudzsijev - Birtalan (Punosevac, 60.), Viczián (Szilágyi P., 82.)
gól: Gévay (9., 73.), Balázs Zs. (80.), Szakály D. (91., 11-esből)
sárga lap: Korudzsijev (86.), Szalai D. (91.)

A rekkenő hőség ellenére jó iramban kezdődött a mérkőzés, amelyen a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést és első komolyabb lehetőségüket gólra váltva megszerezték a vezetést. A bekapott gól kissé megfogta az újoncot, de vezetése birtokában a Paks sem diktált óriási tempót, azaz kissé visszaesett a színvonal. A szünetig meddő mezőnyfölényben játszott a zöld-fehér gárda.

A folytatásban sem változott a játék képe, a paksiak irányítottak, a vendégek pedig többnyire védekeztek, igaz így is akadt egyenlítési lehetőségük. A hazaiak aztán Gévay Zsolt második találatával eldöntötték a három pont sorsát. A hajrára szétesett a lila-fehér gárda, így a csereként beállt Balázs Zsolt és Szakály Dénes is eredményes volt. A Paks megérdemelten aratott magabiztos győzelmet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!