A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A magyar-izlandi Eb-meccsre könnyebben bejuthat

Johann Berg Gudmundsson, Varga József, Magyarország-Izland, foci
Iceland's Johann Berg Gudmundsson (L) fights for the ball with Hungary's Jozsef Varga (R) during their friendly match in Puskas stadium in Budapest on August 10, 2011. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a magyar válogatott csoportmérkőzésein a 2-es kategóriájú jegyek igénylésénél jobbak az esélyek. Az osztrákok és a portugálok elleni belépők iránt nagy a kereslet, az Izland elleni 18-i találkozóra jobb esélyekkel lehet jegyekhez jutni.

Az Európai Labdarúgó Szövetség december 14-én indította el a franciaországi Európa-bajnokság mérkőzéseire szóló jegyvásárlás második ütemét, amelynek során a tornán érintett válogatottak szurkolói saját csapatuk mérkőzéseire igényelhetnek belépőket.

Az Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire az Euro2016.com internetes oldalon lehet jegyet igényelni január 18-ig.

Az UEFA a napokban azt is nyilvánosságra hozta, hogy a csoportkörben mely mérkőzésekre és mely jegykategóriákban mutatkozott eddig jelentősebb érdeklődés a belépőkre. A magyar válogatott három csoportmérkőzése közül a június 14-i, Ausztria elleni, valamint június 22-i, Portugália elleni összecsapás belépői iránt nagy kereslet mutatkozik, míg

az Izland elleni 18-i találkozóra jobb esélyekkel lehet jegyekhez jutni.

Johann Berg Gudmundsson és Varga József a 2011-es Magyarország-Izland meccsen Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Mindhárom meccsre igaz, hogy a két legolcsóbb (3-as és 4-es) kategóriájú jegyek iránt nagyon nagy a kereslet, míg a 2-es kategóriában jobbak az igénylők esélyei. Mint ismert, ha a rendelkezésre álló helyeknél többen jelentkeznek jegyért egy adott mérkőzésre, akkor sorsolás útján választják ki a szerencséseket, akik vásárolhatnak belépőket.

A fentiek miatt az igényléskor érdemes bejelölni, hogy adott esetben az eggyel magasabb kategóriájú jegyekből is vásárolna az igénylő, így ha az elsődleges kategóriában nem jár sikerrel a sorsoláson, akkor bekerül az eggyel magasabb árkategória sorsolására is, vagyis növeli saját nyerési esélyeit.

Az Eb jegyárai (euróban):

meccs 4-es kat. 3-as kat. 2-es kat. 1-es kat.
nyitómérkőzés 75 195 395 595
csoportszakasz 25 55 105 145
nyolcaddöntő 25 55 105 145
negyeddöntő 45 85 135 195
elődöntő 65 165 295 495
döntő 85 295 595 895

Erre figyeljen a jegyigényléskor

Az igénylés során kizárólag a jegyigénylő személy adatait kell megadni, ezek az adatok kerülnek rá az összes igényelt belépőre

(egy fő maximum négy jegyet tud vásárolni)

. Minden esetben a jegyigénylő felel a vendégeiért, ezt a megvásárolt jegyek felhasználásakor érdemes szem előtt tartani.

Az igénylés során dombornyomott VISA és Mastercard kártya (hitelkártya vagy betéti kártya) adatait kell megadni, melyet a sorsolás után az UEFA azonnal megterhel a jegy(ek) árával, valamint a postázás költségével.

A jegyelosztást/sorsolást követően az UEFA azonnal levonja a megadott bankkártyáról a jegyek árát, a belépők utólagos visszamondására nincs lehetőség.

Azoknak sem kell feltétlenül lemondaniuk az Eb-n való meccsnézésről, akik a januári jegyvásárlási etapban nem tudnak belépőhöz jutni, ők az UEFA március-áprilisban sorra kerülő jegybörzéjén vásárolhatnak közvetlenül jegyeket azoktól, akik a tavaly nyári első értékesítési szakaszban "vakon" vásároltak belépőket, de a sorsolás tudatában úgy döntenek, inkább eladják azokat.

Aki eddig még nem igényelt jegyet, nem maradt le semmiről, mert a sorsoláskor nem lesz különbség az első napon és a január 18-i határidő végén jelentkezők esélyei között a nyerésre.

Forrás: Mlsz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!