Gyurcsó látványos szabadrúgásgólt szerzett a lengyel bajnokságban

Gyurcsó Ádám; Oliveira, Filipe focista FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA gólöröm Közéleti személyiség foglalkozása labdarúgó sportoló SZEMÉLY Székesfehérvár, 2013. július 4.
A Videoton játékosa, Gyurcsó Ádám (elöl) örül góljának csapattársa, Filipe Oliveira me
Székesfehérvár, 2013. július 4. A Videoton játékosa, Gyurcsó Ádám (elöl) örül góljának csapattársa, Filipe Oliveira mellett a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójában játszott Videoton FC-Mladost Podgorica mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2013. július 4-én. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Komoly magyar kontingens szerepel a lengyel labdarúgó-bajnokságban, hiszen összesen hét honfitársunk légióskodik az Ekstraklasában. Közülük Nikolics Nemanjával kapcsolatban már megszoktuk, hogy megbízhatóan szállítja a gólokat, és a hétvégén Gyurcsó Ádám is hallatott magáról, egy látványos szabadrúgásgóllal szerzett vezetést a Pogon Szczecinnek a Cracovia Kraków ellen.

Gyurcsónak ez volt a második gólja a bajnokságban, a meccs pedig végül 2-2-vel zárult. A Szczecin egy győzelemmel előzhetett volna, így azonban maradt a 4. helyen, bár ugyanannyi pontja van, mint a Cracoviának.

Mindent egy helyen az Eb-ről