Vágólapra másolva!
Katia Aveiro a Twitteren szúrt oda egyet Gerard Piquének, a Barcelona védőjének.

Egy Barca-Real meccsnek mindig megvan a maga utóélete, a spanyol média most éppen azon pörög, hogy Cristiano Ronaldo testvére, Katia Aveiro a Twitteren piszkálta Gerard Piquét. Bár a Barca védője még vezetést szerzett a csapatának, a Real éppen Ronaldo góljával győzött 2-1-re a Nou Campban, de a vereség ellenére Messiék előnye így is hét pont a nagy rivális előtt.

Piqué most visszakapta

Piqué korábban többször is nyíltan szólt be a Realnak, így nem csoda, hogy Katia Aveiro megragadta az alkalmat, hogy visszavágjon a korábbi esetek miatt. "Azon gondolkozom, hogy vajon Gerard Piqué a mostani meccs után is használja-e majd a Periscope-ot? Az egész veled kezdődött, ugye?" - írta Ronaldo testvére a Twitteren, ami némi magyarázatra szorul.

Amikor együtt a család: Ronaldo édesanyjával Doloresszel, és testvérével, Katiával Forrás: AFP

A Periscope egy olyan alkalmazás, amivel élő videós bejelentkezéseket lehet nyilvánossá tenni, Piqué pedig az utóbbi időben rendszeresen posztolt videókat a csapatbuszról vagy a repülőről.

Azóta törölte a posztot

Az "egész veled kezdődött" mondat pedig arra utal, hogy Piqué tavaly nyáron a bajnoki cím ünneplése közben köszönetet mondott Kevin Roldán kolumbiai énekesnek, akit meghívtak Cristiano Ronaldo 30. szülinapi partijára, amely azon a napon volt, mikor a Realt 4-0-ra kiütötte az Atlético. Roldán a Twitterre kipakolt képekkel lebuktatta a nagy zakó után önfeledten bulizó realosokat, amit a spanyol média felkapott, és a Real háza táján is komoly hullámokat vert az eset.

Aveiro posztját több mint háromezren megosztották, de ő azóta törölte az oldaláról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!