A Barca másodszor is lenullázta a Sevillát

foci barcelona sevilla lionel messi
Lionel Messi of FC Barcelona evades Mariano of Sevilla FC during the Spanish Supercup 2nd leg, football match between FC Barcelona and Sevilla FC on August 17, 2016 at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain - Photo Manuel Blondeau / AOP. Press / DPPI
Vágólapra másolva!
Az odavágón csak gólpasszig jutó Arda Turan duplájával gond nélkül nyert otthon is a Barcelona a Sevilla ellen a Szuperkupa második meccsén.

A bajnok és kupagyőztes FC Barcelona kettős győzelemmel nyerte meg a spanyol Szuperkupát, a vasárnapi első mérkőzés után a szerda esti hazai visszavágón is simán nyert a kupadöntős Sevilla ellen.

Ez a klub 13. hazai Szuperkupája.

A Barcából Arda Turan duplázott, Lionel Messi pedig &ejesből volt eredményes. A Sevilla játékosa, Vicente Iborra 1-0-s állásnál büntetőt hibázott.

Forrás: DPPI media/Manuel Blondeau


Arda Turan az első gólját egy tipikus rövid passzos barcás támadás végén szerezte, Messi kiugratása után gurított a hosszú sarokba. A másodiknál egy eladott labdára csapott le a sevillai térfél közepén, és a kint kószáló kapus fölött állítgatás nélkül a hálóba csavarta.

Spanyol Szuperkupa, visszavágó:
FC Barcelona-Sevilla 3-0 (1-0)
A Szuperkupát 5-0-s összesítéssel a Barcelona nyerte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!