Vágólapra másolva!
A Werder Bremen hazai pályán 2-1-re kikapott az Augsburgtól a Bundesliga 2. fordulójában, így a Kleiheisler Lászlót a nyáron kölcsönadó csapat a mezőny végéről várja a folytatást.

Pedig az első félidáben még a Werdernek állt a zászló, az amerikai Aron Jóhansson a játékrész ráadásában értékesített egy büntetőt, így Viktor Skripnik csapata lélektani előnnyel vonulhatott szünetre.

Egy teljes joggal szomorú brémai játékos Forrás: Picture-Alliance/AFP/Thomas Eisenhuth

A második félidőben azonban hét percen belül egyenlített az Augsburg, majd a hajrá felé közeledve a vendégek kissé aktivizálták magukat az addigi langyos játékot követően, és a 73. percben tizenegyest is kaphatott volna - a játékvezető azonban csak szabadrúgást ítélt a 16-os vonaláról.

Konsztantinosz Sztafilidiszt azonban ez nem zavarta, és a brémai kapuba csavarta a labdát.

Most először

Az Augsburg története során először tudott nyerni az élvonal első két fordulójának valamelyikében, a Werder pedig

49 év után először veszítette el sorozatban első három tétmeccsét

(a Bayern elleni 0-6 és a mai meccs mellett a zöld-fehérek a Német Kupában is kikaptak az első fordulóban a harmadosztályő Sportfreunde Lotte gárdájától 2-1-re).

A hazaiak nem sok elképzelést mutató játékát látva könnyen lehet, hogy Viktor Skripnik már bánja, hogy augusztusban kölcsönadta a Darmstadtnak Kleinheisler Lászlót, a magyar válogatott középpályását.

Mindent egy helyen az Eb-ről