A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Neymar a vérét adta a brazil sikerért

neymar brazil foci
Brazil's Neymar bleeds after being injured in the face during the Russia 2018 World Cup football qualifier match against Bolivia in Natal, Brazil, on October 6, 2016. / AFP PHOTO / Nelson ALMEIDA
Vágólapra másolva!
Egyelőre úgy tűnik, Tite nagyszerű választás volt a brazil labdarúgó-válogatott élére, a Corinthians korábbi edzője harmadik mérkőzésén is hibátlan maradt a nemzeti csapat élén.

Brazília a sikertelen Copa-szereplés után váltott kapitányt, a Dunga helyére kinevezett Tite pedig eddig nem hibázott: csapata a harmadik mérkőzésén a harmadik győzelmét aratta.

Ecuador (3-0) és Kolumbia (2-1) után ezúttal Bolívia volt az áldozat, a világbajnoki selejtezők utolsó előtti helyén álló együttesnek esélye sem volt a Natalban megrendezett mérkőzésen.

A 11. percben Neymar szerzett vezetést, majd az első félidőben még Coutinho, Filipe Luis és Gabriel Jesus is eredményes volt, az 5-0-s végeredményt a 75. percben Firmino állította be.

A harmadik gól előtt Neymar akár súlyosabb sérülést is szenvedhetett volna, mert nagyon csúnyán letarolták, de végül nem is úszta meg: a 68. percben Yasmani Duk brutális könyököse miatt ömleni kezdett a vér a fejéből, és végül le is kellett cserélni.

Brazília sorozatban negyedszer nyert, és amennyiben a jövő héten Venezuelában is győzne, Uruguay pedig nem szerezne három pontot Kolumbiában, átvenné a vezetést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!