Kassaival és Nikoliccsal tér vissza a BL

Nikolics Nemanja, foci, magyar fociválogatott, foci-Eb, Legia
Nemanja Nikolic fights for the ball whit Tamas Kadar on the match of Poland championship in National Stadium in Warsaw, 02 May, 2016, Poland (Photo by Krystian Dobuszynski/NurPhoto) Krystian Dobuszynski / NurPhoto
Vágólapra másolva!
Kedden elkezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre, Kassai Viktor pedig mindjárt az első játéknapon rangadót vezet: Párizsban fúj majd a PSG-Arsenal meccsen - tudta meg az NSO.hu. Szerdán Nikolics Nemanja a Dortmund védőivel birkózik majd.

A PSG-Arsenal meccsnek más felütése is lehetséges: a két klub elődöntőt játszott az 1993/94-es idényben a KEK-ben, ám azóta egyszer sem találkoztak egymással. Az Arsenal francia edzője, Arsene Wenger az utolsó hét franciaországi meccsét megnyerte a csapatával, ám ezúttal talán az arab pénzből felturbózott PSG lesz az esélyes, amely élén most mutatkozik be a BL-ben a nyáron érkezett edző, Unai Emery.

Szintén kedden rendezik a Barcelona-Celtic, a Bayern München-Rosztov és a Manchester City-Mönchengladbach meccseket, míg szerdán Real Madrid-Sporting és a Juventus-Sevilla mediterrán rangadókat játszanak, és bemutatkozik az angol meglepetésbajnok Leicester City is.

Magyar szempontból (Kassaié mellett) a Legia Warsawa-Dortmund meccs a legérdekesebb, ahol a hazaiknál pályára léphet Nikolics Nemanja.

Mindent egy helyen az Eb-ről