A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Zseniális gólok meccsén verte a Juve a Milant

Juventus v Milan - Tim Cup  NurPhoto A.C. Milan COMMEMORATION Club Soccer Coppa Italia HORIZONTAL Italy Juventus F.C. Juventus Stadium Match - Sport Opening Event Paulo Dybala Photography Scoring Scoring a Goal Soccer SOCCER PLAYER SPORT Team Sport Turin
Miralem Pjanic and Giacomo Bonaventura during Tim Cup 2016/2017 match between Juventus v Milan, in Turin, on January 25, 2017 (Photo by Loris Roselli/NurPhoto).
Vágólapra másolva!
A Juventus hazai pályán 2-1-re legyőzte a Milant, így bejutott a legjobb négy közé az Olasz Kupában, ahol a Napoli lesz az ellenfele.

Olasz Kupa, negyeddöntő:
Juventus-Milan 2-1 (2-0)
gól: Dybala (10.), Pjanic (21.), ill. Bacca (53.)
kiállítva: Locatelli (Milan - 54.)

Ahogy az idén számtalanszor, ezúttal is rosszul kezdett a Milan, a Juventus pedig hatalmas lendülettel esett neki a vendégcsapatnak. A 10. percben Cuadrado parádés gólpassza után Dybala hatalmas erővel zúdította a kapuba a labdát:

Bő tíz perccel később Pjanic szabadrúgásból bődületes nagy gólt lőtt:

A második félidő elején Bacca egy fantasztikus kapásgóllal szépített:

Egy percre rá azonban Locatelli egy elkésett belépőért megkapta második sárga lapját, így először a Milan felnőttcsapatában kiállították.

A Milannak így is voltak helyzetei, és bemutatkozott a vendégeknél az Evertontól kölcsönvett Gerard Deulofeu is, de összességében megérdemelten nyert, és jutott tovább a négy közé a Juventus. A fináléba kerülésért a Napoli lesz az Allegri-csapat ellenfele.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!