A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
15:50VívásFrance-Hungary
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Könnyen lehet, hogy a Barcelona kulcsemberének, Neymarnak ki kell majd hagynia a Real Madrid elleni Clásicót. A brazil játékos a Málaga elleni meccsen kapott piros lapot, ám ezzel még nem ért véget a történet.

Neymart két sárgával állították ki a 2-0-ra elveszített meccsen, bár mivel a tévéből nem látszott egyértelműen, ráadásul a második sárgát durva ütésért kapta, sokan azt gondolták, egyből pirosat kapott.

Már ez is kellemetlen, ám a brazil klasszis a pályáról lefelé sétálva gúnyosan megtapsolta a negyedik játékvezetőt, ami a mérlegelésnél súlyosbító tényező lehet. A spanyol bajnokságban történt már hasonló eset (két sárga, gúnyos taps az asszisztensnek), márpedig az hárommeccses eltiltást ért.

A Barcelona a következő bajnokin a Real Sociedadot fogadja, majd a Real Madridhoz utazik, tehát ha egynél több meccsre tiltják el Neymart, akkor a Clásicón sem játszhat.

Kemény hetek várnak a katalán csapatra, ugyanis a fenti két bajnoki mellett a Bajnokok Ligájában oda-vissza megküzdenek a Juventusszal is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!