Már nem hibátlan a Manchester United

Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba (C) celebrates after his header deflected off Manchester United's English striker Marcus Rashford (L) into the goal during the English Premier League football match between Stoke City and Manchester United at the Bet365 Stadium in Stoke-on-Trent, central England on September 9, 2017. / AFP PHOTO / Geoff CADDICK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United a negyedik fordulóig gólt sem kapott a Premier League-ben, de a Stoke City otthonában semmi sem megy könnyen, mint tudjuk.

José Mourinho csapata érdekes módon pont hátul volt kissé bizonytalan, ami nem volt eddig jellemző a védelemre. A Stoke ellen azonban az első félidőben gyakorlatilag alig-alig mutatott be sikeres szerelést manchesteri játékos.

Az első játékrészben sokáig nem volt igazi helyzet, majd egy gyors gólváltás zárta le az eslő 45 percet.

Előbb Maxim Choupo-Moting használta ki Eric Bailly hibáját, majd nem sokkal később Marcus Rashford egyenlített úgy, hogy nem is igazán tudott róla. Egy szöglet után Paul Pogba fejelt a fiatal csatár fejére, akiről Jack Butland kapujába pattant a labda.

A második félidőben megszerezte a vezetést a United, Romelu Lukaku lőtte meg szokásos gólját, de mégsem tudott nyerni a Manchester United. Előbb De Gea mutatott be egy hatalmas bravúrt, de a szögletet követően nem figyeltek a védők és Maxim Choupo-Moting pontot mentett a hazai csapatnak.

43GólEric Maxim Choupo-Moting
45GólMarcus Rashford
57GólRomelu Lukaku
63GólEric Maxim Choupo-Moting
Összeállítások
3-4-2-1
4-2-3-1
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék