A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Bayern München elkezdte kerülgetni Jürgen Kloppot

Soccer Champions League / FC Bayern Munich-Liverpool. 2019 season2018 Sport Sports 19 MATCH international jersey SP PROFESSIONAL CHAMPION football football club club shirt club dress currently sports club team UEFA Germany FCB European competition Germany
Preview of the CL Echtefinalrueckspiel: Juergen KLOPP (coach Liverpool) in front of FCB club emblem, single image, single image, portrait, portrait, portraits. FC Bayern Munich (M) - Liverpool (LIV), Football Champions League, Round of 16, on 13/03/2019. ALLIANZAREN A. DFL REGULATION PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI VIDEO. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer szuperlatívuszokban beszélt az FC Liverpool trénereként szombaton este Bajnokok Ligája-győzelmet ünneplő Jürgen Kloppról, és azt mondta, egy napon szívesen látná őt a Bayern München labdarúgócsapatának kispadján is.

"Odaillene. Szerintem ő a világ egyik legjobb trénere" - fogalmazott a Bildnek nyilatkozva a játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnok, 73 éves német szakember.

Hozzátette: Klopp honosította meg Németországban az "új futballt", amely gyors letámadásra épül, gyors játékosokkal, akik képesek kontroll alatt tartani az ellenfelet.

Franz Beckenbauer kinézte maguknak Jürgen Kloppot Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

"Ez váltotta fel a passzolgatós játékot. Dortmundban kezdte, és Liverpoolban tökéletesítette" – fogalmazott Beckenbauer, aki már márciusban, a Bayern München BL-búcsúja után hangot adott annak a kívánságának, hogy Klopp legyen a bajorok vezetőedzője. A tréner akkor úgy reagált, hogy nagyon megtisztelő számára ez, de úgy érzi, a Liverpool nagyon passzol hozzá és egy ideig még ott akar maradni.

Az 51 éves Klopp 2015 ősze óta irányítja a Vörösöket, előtte a Bundesligában a Borussia Dortmund és a Mainz trénere volt. Sajtóértesülések szerint a Liverpool vezetői a BL-győzelem után bejelentették, hogy szeretnék meghosszabbítani a mester 2022-ig szóló szerződését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!