Csendes volt a Premier League átigazolási hajrája

fbl Horizontal
Manchester City's English midfielder Fabian Delph (R) celebrates at the end of the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on December 10, 2017. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Giovani Lo Celso argentin válogatott labdarúgó volt a legnagyobb név, aki klubot váltott az utolsó napon. Ő Tottenham Hotspurben folytatja karrierjét.

A londoniak az átigazolási időszak utolsó napján jelentették be a 23 éves dél-amerikai középpályás érkezését, akit egy évre kölcsönbe szereztek meg a Real Betistől. A Tottenham ugyancsak csütörtökön közölte, hogy szerződtette Ryan Sessegnont. A 19 éves, korosztályos angol válogatott szélső a Fulhamtől érkezett - amelyben fiatal kora ellenére már 120 mérkőzésen szerepelt és 25-ször volt eredményes -, és 2025 nyaráig írt aAlá.

A Manchester City a Premier League 2019-2020-as szezonjának egyik fő esélyese Forrás: AFP/Oli Scarff

Hasonlóan aktív volt az átigazolási időszak hajrájában a Premier League több klubja is, az Everton - sajtóhírek szerint 34 millió fontért (12 milliárd forintért) - megszerezte az Arsenaltól a 23 éves, 36-szoros nigériai válogatott támadót, Alex Iwobit, aki öt évre írt alá.

A Chelsea fél évre kölcsönadta a 29 éves, angol válogatott középpályás Danny Drinkwatert a Burnleynek. A 30 éves Andy Carroll - korábbi angol válogatott center - pedig egy évre kötelezte el magát nevelőklubjához, a Newcastle Unitedhoz, amelyet nyolc és fél éve a Liverpool kedvéért hagyott el.

A Premier League 2019/2020-as szezonjának első fordulóját a hét végén rendezik, a nyitómérkőzésen péntek (ma) este a Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool a Norwich Cityt fogadja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!