Vágólapra másolva!
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint megfertőződött a koronavírussal egy olasz harmadosztályú csapat játékosa, aki a napokban a pályára lépett a Juventus elleni összecsapáson is.

A Serie C-ben szereplő Pianese játékosa szerdán produkált pozitív mintát, majd az egészségügyi dolgozók átszállították Scotte di Siena klinikára. A játékos egy héttel ezelőtt fertőződhetett meg, amikor vonattal meglátogatta a szüleit Emiliában. Miután visszatért, érezte, hogy valami nincs rendben, de nem ment kórházba, hanem otthon maradt.

Az olasz lap beszámolója szerint a játékosnál szombaton jelentkeztek az influenzára hasonlító tünetek, ezért elővigyázatosságból nem is lépett pályára, viszont együtt ebédelt a csapattársaival. A játékos megbetegedése érintheti a Juventus labdarúgóit is, ugyanis a Pianese egy bajnokságban szerepel a torinói klub U23-as csapatával, amely ellen vasárnap lépett pályára. Ráadásul a Juve U23-as csapatából többen is együtt edzenek Cristiano Ronaldóékkal .

Cristiano Ronaldoékat is érintheti a koronavírus Forrás: AFP/Philippe Desmazes

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint folyamatosan figyelik a torinói játékosok egészségi állapotát. A következő napokban az U23-csapatból senki sem edzhet együtt a felnőtt kerettel, így két külön edzőkomplexumba lesz elkülönítve az U23-as és a felnőtt csapat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!