Papírszurkolókkal készülnek a folytatásra a Bundesligában

Mönchengladbach, 2020. április 16. A Borussia Mönchengladbach futballklub szurkolóinak fényképét hordozó kartonkivágatok „népesítik” be a Borussia Park Stadion lelátóját Mönchengladbachban 2020. április 16-án. Bár a koronavírus-járvány miatt a sportesemények tilalmát augusztus 31-ig meghosszabbították Németországban, ám nem kizárt, hogy az első osztályú labdarúgó-bajnokság folytatódhat. Ebben az esetben zárt kapuk mögött játszanák a mérkőzéseket, a szurkolók pedig a lelátói fotókkal javítani próbálják a játékosok hangulatát. MTI/EPA/Sascha Steinbach
Vágólapra másolva!
A Bundesligában hamarosan elkezdhetnek edzeni a csapatok, de jó ideig nem tarthatnak tömegrendezvényeket Németországban, így a bajnokság folytatása is csak a papírfigurák előtt lehetséges majd.

A Borussia Mönchengladbach futballklub szurkolóinak fényképét hordozó kartonkivágatokat már elkezdték felszerelni a Borussia Park Stadionban.

A Borussia Park Stadion lelátója Forrás: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Bár a koronavírus-járvány miatt a sportesemények tilalmát augusztus 31-ig meghosszabbították Németországban, ám nem kizárt, hogy az első osztályú labdarúgó-bajnokság folytatódhat.

Szurkolói fényképek a Borussia Park Stadion lelátóján Forrás: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Ebben az esetben zárt kapuk mögött játszanák a mérkőzéseket, a szurkolók pedig a lelátói fotókkal javítani próbálják a játékosok hangulatát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!