Vágólapra másolva!
A labdarúgó Orosz Kupa csoportkörének 5. fordulójában a Dejan Sztankovics által vezetett Szpartak Moszkva 3-2-re nyert a Dinamo Moszkva otthonában, ezzel a korábbi Fradi-edző csapata bebiztosította a csoportelsőségét, és bejutott a legjobb nyolc közé. A Fradi korábbi szerb edzője rendkívül élénken élte meg a mérkőzést, 2-2-es állásnál piros lapot kapott, amikor őrjöngve kis híján rávetette magát a játékvezetőre.

A Dinamo Moszkva kétszer is vezetett a mérkőzésen, azonban Dejan Sztankovics csapata a 83. percben egyenlített, majd a 90. percben a győztes gólt is megszerezte. Azonban a brazil Willan José győztes gólját a Fradi korábbi edzője már nem látta, ugyanis szitkozódva vonult az öltözőbe, amikor a 86. percben kiállították. 

A Magyar Nemzet azt írja, hogy Sztankovics először csak sárga lapot kapott, amikor reklamálta, hogy les miatt nem adták meg csapata gólját, majd a sárga lap annyira felbőszítette, hogy őrjöngve kis híján rávetette magát a bíróra, úgy kellett lefogni. 

Sztankovics így megkapta a piros lapot is, a mérkőzés kommentára pedig megdöbbenve mondta, hogy így nem lenne szabad reagálnia egy edzőnek a bírói ítéletekre.

Sztankovicsnak Magyarországon is volt ehhez hasonló jelenete. Februárban a Debrecen elleni Magyar Kupa-meccsen Karakó Ferenc ítéletei hozták ki a béketűrésből. Akkor is piros lapot kapott, majd először úgy tett, mintha kezet akarna fogni a játékvezetővel, azonban visszahúzta a kezét és látványosan megtapsolta Karakót. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!