A holland labdarúgás első embere kételkedik a PL befejezhetőségében

fbl Horizontal HEADSHOT
Just Spee reacts after he was elected as the new chairman of the Dutch football league KNVB, on May 27, 2019 in Zeist. - Spee replaces Michael van Praag, who will resign on 16 December of this year because his maximum term of office will be over by then. (Photo by Jeroen JUMELET / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Még pénteken a Holland Labdarúgó-szövetség videokonferencia keretében beszélt az első- és másodosztályú csapatokkal, majd kihirdette, hogy – a második világháború óta először – érvényteleníti a bajnokság eredményeit, és 2019/2020-ban nem hirdetnek bajnokot. A BBC Sportnak a szövetség elnöke, Just Spee adott exkluzív interjút ezzel kapcsolatban, és a Premier League befejezhetőségéről is kifejtette az aggályait.

Az 55 éves sportvezető szerint még a zárt kapus meccsekkel való folytatásnak is kevés az esélye Angliában.

„Hogy őszinte legyek, látva mi történik és azt is figyelve, hogyan halasztják el a dolgokat hétről hétre, vajon mennyire reális, hogy a következő 3-4 hétben majd minden más lesz? Nem nagyon hiszek ebben... A Premier League-nek több hétre lenne szüksége arra, hogy befejezzék a bajnokságot. Elég idejük lesz erre? Kétséges, nagyon kétséges."

– nyilatkozta Spee.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!