Marco Rossi autóval érkezett vissza Budapestre Olaszországból

ROSSI, Marco
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában
Vágólapra másolva!
A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi Pozzuoli városából, autóval utazott Budapestre a közelgő NB I-es rajt miatt – írja a Blikk.

A szakember a koronavírus-járvány miatti nehéz időszakot Olaszországban, családjával vészelte át, de az NB I rajtja miatt visszatért Budapestre.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Forrás: MTI/Czagány Balázs

„Vasárnap este indultam, hétfő délelőtt pedig már a magyar fővárosba is értem. Szerencsére minden rendben volt az úton, semmilyen fennakadás nem történt – árulta el a Blikknek a szakember, aki, miután 1500 kilométert vezetett, azonnal az orvosok rendelkezésére állt. – Rögtön alávetettem magam a koronavírustesztnek, nagyon bízom benne, hogy negatív lesz az eredmény. Természetesen az előírásokat szigorúan betartva, most karanténba vonulok ugyanúgy, ahogy azt tettem hazautazásom előtt Budapesten, majd odahaza is.

A szövetségi kapitánynak a bevásárlás miatt egyáltalán nem kell aggódnia, felesége, Mariella ugyanis mindenről gondoskodott, rengeteg élelmiszert csomagolt neki a következő hetekre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!