A Manchester United sztárja nem akárhogy jellemezte magát

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese midfielder Bruno Fernandes gestures during the English Premier League football match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 1, 2020. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Bruno Fernandes a Sporting együttesétől érkezett Manchesterbe január végén. A portugál válogatott középpályás hamar beilleszkedett és a koronavírus miatti megállás előtt öt Premier League (PL) mérkőzésen kétszer is eredményes volt, emellett három gólpasszt is kiosztott a társaknak.

„Egy harcos. Számomra mindegyik meccs egy csata. Úgy kell kimenned a találkozóra, hogy megértsd, le kell győznöd az ellenfeled. Minden tiszteletet meg kell, hogy adj a riválisnak, de ha nem akarod legyőzni, akkor ő fog majd téged"

– mondta a 25 éves futballista arra a kérdésre válaszolva, miképp jellemezné magát, mint játékost.

Fernandes azt is elmondta, hogy az első „hőse" a labdarúgásban, akire felnézett, az a Barcelona akkori sztárja, Ronaldinho volt. Arra a kérdésre, hogy kinek a játékát követné a sajátjával, Iniestát válaszolta a fiatal futballista. A következő generációnak pedig azt üzente, hogy mindig kövessék az álmaikat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!