A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Rendkívül megtörten és csalódottan nyilatkozott a Debrecen-Paks NB I-es mérkőzés (1-1) után Kondás Elemér, a hazai csapat vezetőedzője. A hétszeres bajnok DVSC ezzel a döntetlennel kiesett az NB I-ből, a Paks bentmaradt. 

"Sok mindenre gondoltam akkor, amikor erre a hat meccsre ideszerződtem Debrecenbe, de arra egészen biztosan nem, hogy a Debrecen ki fog esni" - kezdte értékelését Kondás Elemér. "Rendkívül szomorú vagyok, nagyon sajnálom a szurkolókat, az egész várost és a játékosokat is. Csapatom ezen a mérkőzésen mindent megtett, mindenkit pályára küldtünk, akiket csak lehetett, mindent megpróbáltunk, de csak az egyenlítésre futotta. Amikor a kapufát lőttük, akkor egy pillanatra felcsillant a remény, hogy hátha bent volt, de aztán kiderült, hogy nem.

Hogy velem mi lesz, azt most nem tudom megmondani, de azt sem, hogy mi ennek a csapatnak, a hétszeres bajnoknak a jövője. Én erre a hat meccsre érkeztem ide, ezt a feladatot elvégeztem, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk NB I-esek maradni" - fejezte be nyilatkozatát Kondás Elemér.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!