A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Neymar elmondta a csapattársainak, hogy vissza akar menni a Barcába

fbl Horizontal
A katalán rádió információi szerint Neymar mégsem kell a Barcelonának
Vágólapra másolva!
A Mundo Deportivo szerint Neymar már a párizsi csapattársai előtt sem titkolja szándékát, hogy minél hamarabb visszatérjen az FC Barcelonához.

A spanyol lap Neymarhoz közeli forrásokra alapozva azt írja, hogy a brazil klasszis átigazolása állandó téma a PSG játékosai között, és sokszor meg szokták kérdezni a pletykákról az érintettet is. Állítólag Neymar ilyenkor egyáltalán nem kertel, és kategorikusan kijelenti, hogy ő márpedig mindenképp szeretne visszamenni a Barcához.

A támadó 2017-ben rekordot jelentő 222 millió euróért igazolt át a katalán csapattól a Paris St. Germainhez, ahol viszont eddig nem sikerült megvalósítani a fő célt, azaz megnyerni a Bajnokok Ligáját. Neymarnak ráadásul több konfliktusa is akadt a párizsi szurkolókkal, nem csoda, hogy visszatérne első európai klubjába.

Neymar egyelőre marad a PSG játékosa Forrás: AFP/2020 UEFA/-

Ehhez egyébként arról a mintegy 32,5 milliór euróról is lemondana, amivel a Barcelona tartozik még neki küönböző korábbi bónuszok miatt. Már kérdés, hogy mivel még elő szerződése van, ezért a két csapatnak is meg kell egyeznie, a tárgyalások pedig már körülbelül egy éve tartanak. A Barca korábban pénzt és játékost is ajánlott érte, a párizsiak viszont csak pénzt szeretnének érte, méghozzá körülbelül 160 millió eurót. A koronavírus-járvány gazdasági hatásai miatt azonban a katalán együttes ezt semmiképp sem szeretné kifizetni, ezért a Neymar jövője továbbra is bizonytalan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!